Vanaf 3 maart 2021 zijn wij weer geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor uw sieraden- en horlogereparaties en voor verkoop op afspraak. Ook kunt u bij ons terecht voor het inzetten van nieuwe horlogebatterijen.

Voor het kopen van een sieraad of horloge dient u een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook nog steeds bij ons bestellen. U kunt hiervoor bellen met 020-6369931* of stuur een whats app naar 06-83663189.

Voor het brengen en halen van een reparatie is het niet nodig een afspraak te maken. Wel kan het zijn dat er al 2 klanten in de winkel aanwezig zijn. In dit geval dient u even buiten te wachten.

Dinsdag tot en met zaterdag: 09:30 tot 16:00 uur

Handen desinfecteren bij binnenkomst en het dragen van een mondkapje is bij ons verplicht.

*Alleen tijdens openingstijden

Categories: Nieuws